L’Agramunt firma una temporada brillant recuperant la plaça a segona catalana

05/06/2018

La renovació del club, una de les claus de l’èxit d’aquest any

Els canvis introduïts en el sistema d’entrenament i la renovació de part de la junta han estat alguns dels factors claus perquè l’equip amateur del Club de Futbol Agramunt hagi assolit l’ascens a segona catalana, categoria que va perdre fa un any, i que s’ha recuperat recentment després d’una excel·lent temporada en resultats i joc.

Un altre secret de l’èxit obtingut ha estat la renovació de part del conjunt. Després del descens de la darrera temporada, la nova junta va apostar perquè el futbol tornés a ser per gent del poble. Això va portar a formar un equip amb una vintena de jugadors i a comptar de nou amb esportistes que ja havien jugat a l’equip i que van donar bons resultats.

Amb tots aquests ingredients, l’Agramunt ha realitzat una temporada excepcional on el conjunt ha aconseguit diversos rècords, com el màxim de gols en una lliga de tercera catalana a Lleida; el màxim històric de punts a tercera catalana entre els grups de Lleida; rècord de porteria 0 de partits seguits; rècord de partits guanyats a casa; i per últim, rècord d’imbatibilitat.

Els mateixos canvis tècnics aplicats en l’equip amateur també s’han introduït en els vuit equips amb què compta l’Escola de Futbol Gerard Gatell d’Agramunt. I és que com asseguren des de la Junta, la principal finalitat de l’escola és fer una bona formació al futbol base per tal que pugui arribar el màxim nombre de jugadors a l’equip amateur.

El Club de Futbol d’Agramunt acumula quasi un segle d’història. Al llarg de la seva trajectòria ha viscut moments de glòria com els de la dècada dels 80, quan es van assolir les màximes categories. De cara al futur, la junta aposta per mantenir un bloc cohesionat amb gent de casa, continuar promocionant la formació al futbol base, i sobretot, mantenir la categoria a segona catalana.

Francesc García