Les mares també juguen a futbol a Bellpuig

22/11/2017

Un grup de dones ha creat un equip per practicar plegades l’esport

El futbol no és només coses de nens i nenes a Bellpuig, i és que des d’aquest any l’Escola de Futbol d’aquest municipi urgellenc compta també amb un equip de mares. La iniciativa va sortir arran d’un grup de dones que portaven els seus fills als entrenaments, i van decidir crear un equip per practicar plegades aquest esport.

En el cas de la majoria de les dones que formen l’equip, és la primera vegada que juguen a futbol. Per això, durant els entrenaments que realitzen dues vegades a la setmana aprenen els aspectes més bàsics d’aquest esport, a la vegada que la seva entrenadora els hi explica les qüestions més teòriques.

Tot i que anteriorment algunes noies havien jugat a l’Escola de Futbol de Bellpuig, actualment no n’hi ha cap. És per això que l’entitat espera atreure jugadores a través d’aquest equip de mares.

Malgrat que l’equip de mares de Bellpuig és encara molt jove per competir, les seves jugadores sí que esperen poder participar en alguna lliga l’any vinent. Ara per ara, volen continuar entrenant per aprendre a jugar millor, però no descarten jugar algun partit amb altres equips de mares del territori.

Francesc García