L’Escola d’Arts i Disseny Ondara de Tàrrega arrenca el curs amb un nou batxillerat dual

12/09/2019

Els estudis permeten obtenir en tres anys el Batxillerat Artístic i el Grau Mitjà en Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Són alumnes del nou batxillerat dual que ofereix l’Escola d’Arts i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega. El centre ha arrencat un nou curs escolar aquest dijous, i ho ha fet sent el primer i l’únic de la demarcació de Lleida en oferir aquest pla pillot que permetrà als alumnes obtenir en tres anys el títol de Batxillerat Artístic i el Grau Mitjà en Assistència al Producte Gràfic Interactiu.

Aquest binomi entre les assignatures més tècniques del cicle, com el taller d’estampació que han fet durant el primer dia, i les més teòriques d’un Batxillerat és el que ha atret a una dotzena d’alumnes a cursar aquests estudis.

Juntament amb altres alumnes del centre, durant els dos primers anys, els nois i nois cursaran les assignatures de primer de Batxillerat Artístic i totes les del cicle formatiu, obtenint el títol d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu en finalitzar el segon curs. Durant el tercer any, faran les assignatures de segon de Batxillerat. Aquest pla pilot també ha començat aquest dijous en sis centres més de tot Catalunya.

Francesc García