Més de 200 nens i nenes assisteixen a la 3ra Trobada Oberta de Bàsquet a Bellpuig

27/11/2017

L'activitat és una manera d'integrar en el món de l'esport als més menuts des de ben petits

El poliesportiu de Bellpuig ha acollit aquest diumenge la 3a Trobada Oberta de la temporada 2017-2018 de la Representació Territorial de Lleida de Bàsquet, que s'ha dut a terme simultàniament a Serós, Tàrrega i Bellpuig.

La trobada, que ha estat organitzada pel Club Bàsquet Bellpuig i la Federació Territorial de Bàsquet de Lleida, ha comptat amb l’assistència de 29 equips i més de 200 jugadors i jugadores de les categories Baby’s, Escola i Premini, d’entre els 5 i 8 anys, que jugaven partits en la modalitat 4x4. Els petits provenien d’Agramunt, Andorra, Artesa de Segre, Mollerussa, la Seu d’Urgell, Vallfogona de Balaguer, i Bellpuig.

Les trobades obertes de bàsquet organitzades per la FCBQ són una manera d'integrar en el món de l'esport els nens i nenes des de ben petits. Aquestes no són una activitat competitiva i resten obertes a totes les entitats que hi volguessin participar (clubs, col·legis, associacions, etc.).

El Club Bàsquet Bellpuig és un club amb molta tradició en el Bàsquet Lleidatà que sempre ha estat present en competicions. El passat mes d’octubre l’entitat va presentar els 14 equips amb què compta aquesta temporada i que estan formats per més de 150 jugadors.

Infolleida