Obertes les inscripcions a la 28a Cursa del Torró d'Agramunt

25/09/2017

En aquesta edició es podrà triar entre dos recorreguts de diferents distàncies, i hi haurà curses infantils

L'Ajuntament d'Agramunt ha presentat aquesta setmana la 28a edició de la Cursa del Torró, competició que tindrà lloc el pròxim diumenge 8 d’octubre dins el marc de la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra. Les inscripcions ja estan obertes i l'organització espera arribar al mateix nombre d’inscripcions de l’any passat.

Igual que en la darrera edició, els participants podran escollir entre dos recorreguts, un de 10km o de 5km. Ambdós tindran una part urbana, fins a sortir del municipi d’Agramunt, i la resta de quilòmetres transcorreran per camins.

Aquest any, a més, s'ofereix la possibilitat de córrer curses infantils per categoria, des d'alevins fins a prebenjamins. El punt de sortida i arribada de totes les curses serà el Passeig Josep Brufau. 

Les inscripcions es poden fer a través del web www.agramuntesports.cat fins al 7 d’octubre. El preu de les curses és de 12€ i inclou samarreta de la cursa, avituallament a l’arribada i bossa amb obsequis per a tots els participants. Les inscripcions a les curses infantils seran gratuïtes. Aquesta competició està organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agramunt amb la col·laboració del Club Atlètic Escatxics, i empreses i entitats patrocinadores.

Col·laboració amb el projecte Stargardt Go!

Seguint amb la iniciativa sorgida l’any passat, la Cursa del Torró tornarà a col·laborar amb el projecte Stargardt Go!, que arriba ara a una segona fase. L’objectiu d’aquesta segona part del projecte és recollir fons que es destinaran a la creació d’un centre de referència a Catalunya per tractar les distròfies de retina. Aquest centre comptarà amb la implicació i participació d’un seguit de centres hospitalaris de referència al nostre país.

Per aquest motiu, i per poder recollir fons per la creació d’aquest centre, la Cursa del Torró destinarà 1€ de cada inscripció a la segona fase del projecte Stargardt Go!

Tota la informació d’aquesta iniciativa la podeu trobar en aquest blog:http://stargardtgo.blogspot.com.es

Infolleida