Pierre Oriola jugarà l’Eurobasquet 2017

22/08/2017

Després de l’últim entrenament a Màlaga, abans d’anar a Brussel·les i Vilnius, el seleccionador espanyol de bàsquet Sergio Scariolo ha donat a conèixer la llista dels 12 jugadors que defensaran la samarreta espanyola a l’Euro basquet 2017.

Entre ells hi figura el targarí Pierre Oriola qui, després de guanyar la Lliga amb el València Bàsquet i de fitxar aquest mateix estiu pel Barça, li arriba un nou èxit esportiu a la seva carrera.

Oriola serà un dels tres convocats que debutaran com internacionals en un campionat oficial, juntament amb Juancho Hernangómez i Joan Sastre. La llista de convocats la completen Ricky Rubio, Sergio Rodríguez, Guillem Vives, Juan Carlos Navarro, Fernando San Emeterio, Alex Abrines, Pau Gasol, Marc Gasol i Willy Hernangómez. Els dos descartats, que fins ara estaven concentrats amb la selecció, han estat Xavi Rabaseda i Sebas Saiz.

Al grup de la selecció espanyola (C) hi ha Croàcia, Montenegro, Hongria, República Checa i Romania. Els de Scariolo debutaran l’1 de setembre contra Montenegro a les 16:45h.

Albert Morales