Rècord de participació al 28è Cros Intercomarcal de Tàrrega

14/11/2021

Aplega un total de 730 atletes

Tàrrega ha recuperat aquest diumenge amb molt èxit la celebració del seu Cros Intercomarcal després de l’aturada obligada de l’any passat a causa de la pandèmia. Ha estat la 28a edició d’una convocatòria que enguany ha assolit el seu rècord de participació aplegant un total de 730 atletes en les diverses curses disputades. El cros de la capital de l’Urgell ha esdevingut la primera cita puntuable dins el calendari del circuit escolar de l’ATCELL 2021 - 2022. L’escenari de les competicions ha estat com de costum el càmping municipal, recinte on s’han habilitat diferents circuits amb distàncies d’entre 500 i 7.200 metres (per als corredors més petits, circuits de 40 a 80 metres).

Tret de les modalitats d’oberta i veterans, les categories masculines i femenines han corregut per primera vegada la mateixa distància en totes les proves (juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamins i minis). Es tracta d’una proposta del Consell Esportiu de l’Urgell i a la qual s’ha adherit la Regidoria d’Esports de Tàrrega, organitzadora del Cros. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Silveri Caro, ha destacat que “l’atletisme és una eina excel·lent per transmetre valors d’igualtat a infants i joves”. Per amenitzar la matinal atlètica, també s’han posat inflables infantils a l’abast del públic.

La 28a edició del Cros Intercomarcal Ciutat de Tàrrega ha comptat amb suport del Consell Esportiu de l‘Urgell, el consell de l’Urgell, la Unió de Consells Esportius de Catalunya, la Diputació de Lleida i la Secretaria General de l’Esport a més de clubs esportius, centres educatius i entitats de la ciutat.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)