Rècord de participació en la IV Marxa de la Boira que tindrà lloc a Tàrrega

10/01/2018

L’esdeveniment se celebrarà aquest diumenge i partirà des de l’Espai MerCAT

Últims preparatius a l’Espai MerCAT de Tàrrega, lloc des d’on partirà la Marxa de la Boira. L’esdeveniment se celebrarà aquest diumenge 14 de gener, i a poques hores de tancar les inscripcions, la convocatòria assoleix  la xifra rècord de 800 inscrits. Boira Experience i l’Ajuntament de Tàrrega impulsen per quart any aquesta iniciativa que se celebra per primera vegada a la capital de l’Urgell amb l’objectiu de potenciar l’activitat física i saludable, i que els participants vinguts d’arreu de Catalunya coneguin els atractius turístics de l’entorn natural de Tàrrega i dels seus pobles agregats.

La quarta edició d’aquesta prova no competitiva destinarà un euro de cada inscripció al Grup d’Ecologia i Medi Ambient de Tàrrega (GEMA). Els fons recaptats serviran per plantar arbres i arbustos a l’entorn natural de la ciutat. Una altra novetat serà que la marxa comptarà per primera vegada amb una planificació nutricional adequada i equilibrada supervisada per una nutricionista.

L’esdeveniment començarà a les 9 del matí amb la presència de Lo Tossino. La prova comptarà amb dos circuits circulars, un de 10 quilòmetres i un altre de 24.

Francesc García