Rentat d’imatge al Circuit de Motocròs de Bellpuig

29/03/2018

L’espai acull aquest cap de setmana el Trofeu Moto Club Segre, i els pròxims 21 i 22 d’abril el Campionat d’Espanya de Motocròs

Els treballs de millora al Circuit de Motocròs de Bellpuig ja estan a punt de finalitzar. I és que aquest espai acollirà el pròxim dissabte 31 de març el Trofeu Moto Club Segre, un dels premis més destacats del motociclisme lleidatà.

Al llarg de les últimes setmanes s’han remodelat els accessos interiors i s’ha asfaltat el tram comprès entre l’entrada principal i la zona on s’ubica la graella de sortida de les curses. A més, s’ha renovat el sistema de reg del traçat principal i del circuit infantil, i s’han instal·lat preses de corrent i aigua al pàdoc inferior, que seran mòbils per poder traslladar-les al pàdoc superior. Les obres tenen un cost de 200.000 euros i suposaran una sèrie de millores pel Moto Club Segre.

Les actuacions de millora en aquest espai continuaran al llarg dels pròxims mesos amb l’asfaltatge de l’accés al circuit des de l’autovia. Abans, s’hi celebrarà una de les cites més esperades, el Campionat d’Espanya de Motocròs, els pròxims 21 i 22 d’abril.

Francesc García