Sancho Ayala i Rosa Mari Carulla guardonats com a campions de les Mitges de Ponent 2017

22/01/2018

L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc al Teatre Ateneu de Tàrrega

El circuit Mitges de Ponent va lliurar al Teatre Ateneu de Tàrrega els premis corresponents a la seva tercera edició, que ha coronat com a campions Sancho Ayala de Fondistes Solsona i Rosamari Carulla. En el cas d'Ayala, repeteix el títol aconseguit l'any passat.

L'acte de lliurament de premis va comptar amb la presència dels regidors d'Esports de Tàrrega i de Mollerussa i de representants dels clubs organitzadors de les quatre mitges maratons del circuit, que són els Runners Balaguer, Xafatolls de Mollerussa, Associació Esportiva Ekke de Lleida i el 100x100 Fondistes Tàrrega.

En total, el circuit Mitges de Ponent ha comptat amb 95 finishers que han aconseguit acabar les quatre proves (Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida), repartits en 16 dones i 79 homes. Tots van rebre un obsequi per premiar i reconéixer el seu esforç.

La iniciativa d'aglutinar les quatre mitges maratons lleidatanes va néixer l'any 2015 de la mà dels organitzadors de cadascuna de les curses. Ho van fer amb el lema 'Posa't les Mitges' i amb l'objectiu de valorar l'esforç personal i potenciar aquesta modalitat esportiva. 
Tàrrega TV