Segona victòria consecutiva de la UE Tàrrega, aquesta vegada davant del Vista Alegre

27/01/2019

El gol de Dani Vargas al minut 93 dona la victòria als de la capital de l'Urgell

Nova victòria (1-0) pels jugadors d'Edu Berrocal, que aquest diumenge han donat un nou pas endavant a la classificació. El triomf davant del Vista Alegre, un rival de la zona baixa de la taula, s'ha fet esperar fins al temps afegit per sumar. Un golàs de Vargas al minut 93 ha estat el que ha donat al Tàrrega la segona victòria en la segona volta de Lliga, i ha situat el conjunt de la capital de l'Urgell en el setè lloc de la taula, a dos punts de l'Igulada.

Fins a arribar al moment del gol, el matx ha estat força igualat, sobretot durant la primera part, on el Vista Alegre ha generat algunes ocasions, i ha fet un joc molt defensiu per evitar encaixar gols. A la segona part, la tònica ha continuat igual, amb oportunitats per una banda i l'altra. El desgast físic del Vista Alegre ha fet que el Tàrrega hagi pogut marcar fins i tot en sis ocasions, tot i que el porter de l'equip visitant ho ha impedit. Quan semblava que l'encontre finalitzaria en empat, ha arribat el gol del local Vargas. El gol ha permès al Tàrrega sumar tres punts molt importants abans del pròxim encontre davant d'un rival directe com és l'Andorra.