Tàrrega celebra la nit de l'esport

22/07/2019

14 entitats esportives van repartir premis entre els seus integrants, tot i que a l’acte hi havia representació de 16. Es van lliurar 8 guardons individuals , 17 d’equips o grups i una placa commemorativa en un sopar on hi assistiren 175 persones.

Eren 2/4 de 10 del vespre, quan els assistents a la celebració de la quinzena edició de la Nit de l’Esport Targarí, començaven a entrar a l’espai Mercat, sala escollida per a portar-hi a terme la festa. I no es d’estranyar que el públic esperés fins a darrera hora per entrar. La marinada que feia a la plaça de les Nacions, feia molt més suportable la calor, ja que dintre a la sala s’estava més ” calentet “.

Primera feina a l’entrar, depositar la part del tiquet que havia d’assegurar la participació als sortejos. Després un aperitiu de recepció, mentre els cambrers acabaven de sevir l’àpat, a base de pa amb tomata, embotits i tapes, per a donar pas a l’inici de la cerimònia.

Després de la presentació de la Carolina Tebé, es va donar pas a les autoritats per a que pugessin a l’escenari a presidir l’acte i per a fer el lliurament de guardons. El Sr Xavier Rossell, Regidor d’esports, ciutadania, treball i educació, la Sra. Assumpta Pijuan, Regidora d’acció social, salut, igualtat i habitatge i la Sra. Ivonne Pont, Regidora d’Urbanisme, patrimoni, memòria històrica i turisme, foren els encarregats d’aquesta funció.

Ben aviat se’ls hi buscaria companyia, dos nens i una nena serien els voluntaris que havien d’extreure les paperetes agraciades amb el sorteig d’enguany. Van ser 10 els tiquets i cada afortunat es va poder endur una motxilla que no anava sola, si no que en el seu interior hi havia una samarreta de la Federació Catalana de Futbol, una gorra, un llapis de memòria i un rellotge intel·ligent, màrqueting de la Regidoria d’Esports i un llibre de la saga “ On son les dones targarines “. Tot plegat, molt bon regal.

A continuació començava el moment genuí de la Nit. El moment d’aplaudir, agrair i felicitar a totes les persones que han estat protagonistes especials durant la temporada esportiva 2018/2019 i que els seus clubs així ho han volgut reconèixer, en públic i dintre del marc de la celebració de la festa de l’esport targarí.

Els moments o premis més destacats o simbòlics ( tots ho son, però per triar-ne algun ), serien la distinció especial feta al Sr. Albert Farràs, fundador i president fins a la data, de l’Hoquei Patins Club Tàrrega que ha introduït, promocionat i consolidat aquest esport en la nostra ciutat i ara ha decidit fer un pas al costat, donant el relleu altres membres de l’entitat. Al Sr Francesc Gasull Cairó, col·laborador periodista incansable, molt vinculat al futbol provincial, però sobre tot a la Unió esportiva Tàrrega, de la que ha escrit i radiat, bona part de la seva història. Guardó molt merescut i reconegut que va recollir sensiblement emocionat. I finalment un altre premi que surt una mica fora de l’habitual, va ser pel Centre Esportiu Sant Jordi amb motiu de la celebració dels seus 25 anys d’existència. També caldria destacar que per primera vegada el Club Pàdel Tàrrega, va participar d’aquesta festa, premiant als seus esportistes més brillants.

14 entitats esportives van repartir premis entre els seus integrants, tot i que a l’acte hi havia representació de 16. Es van lliurar 8 guardons individuals , 17 d’equips o grups i una placa commemorativa en un sopar on hi assistiren 175 persones.

Les paraules del nou Regidor d’esports de l’Ajuntament de Tàrrega i la foto final de família amb tots els guardonats, posarien punt i final a aquesta quinzena edició de la Nit de l’Esport Targarí.

Infolleida