Tàrrega commemora el diumenge 19 de novembre les 25 edicions del seu Cros Intercomarcal

18/11/2017

La prova, que tindrà lloc al Càmping Municipal, obrirà el Circuit Escolar de Cros – Diputació de Lleida i agruparà 17 curses en diverses categories

Tàrrega commemorarà el diumenge 19 de novembre les 25 edicions del seu Cros Intercomarcal. La prova, organitzada per la Regidoria d’Esports, assoleix aquesta fita en un bon moment de participació ja que l’any passat congregà fins a mig miler d’atletes. L’edició número 25 espera repetir o superar l’èxit d’inscripcions. El cros agruparà 17 curses amb 22 categories als circuits habilitats al Càmping Municipal - Espai Felip Robinat Felip, recinte obert també a l'assistència del públic. La convocatòria obrirà de forma oficial el Circuit Escolar de Cros – Diputació de Lleida, en el qual col·labora el Consell Català de l’Esport, l’Agrupació Territorial dels Consells Esportius de Lleida, clubs d’atletisme, centres educatius i entitats.

El regidor d’Esports, Jaume Folguera, ha manifestat que el consistori treballa per consolidar el cros de la capital de l’Urgell dins el calendari de l’atletisme lleidatà. “És un magnífic aparador de la vitalitat de l’esport base a la nostra ciutat”, ha afirmat. Adreçat a totes les edats des dels cursos de P-3 fins a veterans, el cros disposarà de quatre recorreguts d'entre 500 i 8.000 metres. Les competicions arrencaran a 2/4 d'11 del matí i finalitzaran a 1/4 de 2 del migdia, prenent el relleu les categories de veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, pre-benjamins i minis successivament. El 25è Cros Intercomarcal de Tàrrega sumarà també els esforços del Consell Esportiu de l'Urgell i l'espònsor Logiesport. L’organització posarà a l'abast del públic atraccions infantils per a celebrar les 25 edicions de la competició.

Infolleida