Tàrrega lliura més d’una vintena de guardons a la 14a Nit del l’Esport

09/07/2018

Es destaca l’ascens a Primera Catalana de la UE Tàrrega i s’homenatja a títol pòstum Antonio Sánchez del Club de Bitlles Tàrrega

La 14a edició de la Nit de l’Esport Targarí es va celebrar el passat dissabte amb la presència de més de 200 assistents en representació de la majoria dels clubs de la ciutat. Durant la gala es va retre homenatge als mèrits esportius assolits, tant a títol individual com per equips, durant la temporada 2017 – 2018. Va ser una vetllada emotiva de reconeixements amb alguns moments d’especial significació. D’una banda, en l’àmbit futbolístic, es va retre tribut a l’ascens de la Unió Esportiva Tàrrega a Primera Catalana. El regidor d’Esports, Jaume Folguera, va lliurar la rèplica de l’Àliga de Tàrrega al president del club, Gerard Caro, acompanyat d’altres membres de la junta directiva. També es es va recordar a títol pòstum la figura d’Antonio Sánchez, integrant del Club de Bitlles Tàrrega, que va morir la setmana passada. La 14a Nit de l’Esport Targarí va dedicar també un esment especial a l’Agrupació Excursionista de l’Urgell, encapçalada per Joan Franquesa. L’entitat col·labora amb èxit en el programa de caminades ‘1 Pas +’, impulsat conjuntament amb la Regidoria d’Esports.

La festa, celebrada a l’Espai Mercat, es va cloure amb els ja tradicionals parlaments de felicitació, motivació i encoratjament per part de les autoritats locals. A més de Jaume Folguera, també hi van ser presents Carles Pascual, primer tinent d’alcalde; i Mireia Caus, regidora de Turisme, Desenvolupament Rural i Pobles. Des del consistori es va animar a continuar treballant per millorar i augmentar les fites aconseguides en l’esport targarí. En el decurs de l’acte es van lliurar més d’una vintena de distincions. Com en els últims anys, cada club i entitat va decidir els premiats d'entre els seus jugadors, equips, entrenadors, directius i col·laboradors.

Infolleida