Tàrrega proposa fer esport i salut el diumenge 10 d’abril amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

06/04/2022

Programació per a totes les edats al Parc Esportiu

La Regidoria d’Esports de Tàrrega ha convocat una matinal de propostes per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora cada 6 d’abril. La capital de l’Urgell ha traslladat la programació al proper diumenge 10 d’abril per afavorir la participació popular. El Parc Esportiu esdevindrà l’epicentre dels actes, els quals comptaran amb la col·laboració de diverses entitats locals. El regidor d’Esports, Silveri Caro, assenyala que l’objectiu és “conscienciar la població sobre la importància de fer activitat física en benefici de la salut i el benestar de les persones eradicant el sedentarisme i potenciant els bons hàbits”. El programa inclou activitats adaptades a diferents nivells físics i edats.

La jornada s’obrirà a 2/4 de 10 del matí amb una caminada rural de 5 quilòmetres que tindrà sortida i arribada al Parc Esportiu tot passant pel poble del Talladell (reserva de places a [email protected] · 973 312 935). A la mateixa hora s’iniciarà al Pavelló Municipal d’Esports la Copa Valors de mini-handbol. Tot seguit, a les 10 del matí, arrencarà una cursa d’orientació emmarcada dins el calendari de les rutes de senderisme Catalan Trails. La cita tindrà dues modalitats: familiar i competitiva. Les inscripcions es formalitzen al web www.catalantrails.com/cat/cursa-orientacio-tarrega.

A partir de 2/4 d’11 del matí, i fins a les 2 del migdia, s’aniran succeint les master-class de cycling i zumba així com les exhibicions de hip-hop, karate i laido. No faltaran atraccions d’inflables per als més petits. El Dia Mundial de l’Activitat Física a Tàrrega sumarà els esforços del Complex de la Piscina Coberta, Llop – Gestió Esportiva, Gyas Club, Club Natació Tàrrega i CEACA Tàrrega a més del suport de la Diputació de Lleida.

InfoLleida