Toni Grañó, del Club Natació Tàrrega, al Campionat d’Espanya d’Autonomies

28/03/2018

L’esportista targarí ha participat amb èxit en quatre proves individuals i en relleus

Els bons resultats obtinguts als Campionats de Catalunya han portat al Toni Grañó, nedador del Club Natació Tàrrega, a participar al Campionat d’Espanya d’Autonomies, disputat aquest mes de març a Castelló.  El jove de 14 anys ha format part de la Selecció Catalana, amb la qual ha participat en quatre proves individuals i en totes les proves de relleus. Les marques obtingudes pel targarí han contribuït a fer que Catalunya quedés sots campiona d’Espanya, fet que per Grañó ha suposat tot un orgull, i una recompensa a la seva dedicació.

Per continuar sumant èxits en el món de la natació i assolir el somni de ser nedador olímpic, els entrenaments són fonamentals pel Toni. És per això que el nedador dedica 14 hores setmanals als entrenaments. I és que com ell mateix assegura, en aquest esport una bona preparació és fonamental, ja que al final la recompensa depèn d’un mateix.

L’esportista compta amb el suport del seu entrenador, el Sergi Vivet, qui confia en les aptituds del Toni per arribar lluny en el món de la natació.

Actualment el CN Tàrrega té un total de 90 nedadors federats. A més, l’entitat compta amb una escola amb més d’un centenar de nedadors.

Francesc García