Un agramuntí protagonitza el darrer spot del RCD Espanyol

19/06/2018

El Paulí Ribera és aficionat a l’equip des de ben jove i ha estat seleccionat per la campanya en dir les dificultat que té per anar al camp

Als seus 86 anys, el Paulí Ribera, veí d’Agramunt, ha protagonitzat el darrer anunci de la campanya de socis de l’RCD Espanyol. Després de posar-se en contacte amb el club per comunicar-los que per qüestions d’edat, cada vegada li era més difícil desplaçar-se fins a Barcelona per veure els partits, els responsables del club es van posar en contacte amb ell per animar-lo a aparèixer en la campanya de socis.

Aficionat a l’equip des de ben petit, el Paulí recorda que la seva relació amb el club va començar l’any 1944 quan un porter de l’Espanyol va anar fins a Agramunt per reforçar l’equip local. Deu anys més tard, durant el servei militar, el Paulí es desplaçava fins a Barcelona per veure el seu primer partit al camp de l’Espanyol.

Actualment el Paulí ja no pot assistir a molts dels partits del seu equip, però continua gaudint dels encontres amb molts dels membres de la Penya Blanc-i-Blava Urgell i Segarra, de la qual en forma part. Dels actuals jugadors del club assegura que el David López és el seu favorit.

Francesc García