Un treball sobre al•lèrgies guanya el Premi de Treballs de Recerca de l’Urgell

18/06/2019

Iniciativa del Programa de Suport a l’Educació de la comarca, que ha finalitzat amb l’entrega de premis

Un treball sobre les al·lèrgies que provoquen els pol·lens a Tàrrega,  d’Henar Rosinés, alumna de 2n de batxillerat de l’Institut Manuel de Pedrolo de Tàrrega, ha estat el guanyador del primer premi del concurs de treballs de recerca de la comarca, que entrega el Consell Comarcal de l’Urgell.  

El jurat del concurs ha atorgat el segon premi a Ferran Pérez, pel seu treball sobre ametlles de colors, mentre que el tercer premi ha distingit el treball de Rita Pinyol sobre Manuel de Pedrolo. El concurs de treballs de recerca forma part del Programa de Suport a l’Educació, que des de fa 19 anys impulsa el Consell Comarcal i els Serveis Educatius de l’Urgell.

El programa també incloïa en aquesta edició el premi “Apadrinem el territori”, el premi Sant Jordi a la realització d’una auca, i el premi comarcal a la realització d’un pla d’empresa.

Durant aquest curs, més de 4.000 alumnes dels 29 centres de primària i secundària de la comarca han participat en les més de 20 activitats que el Programa de Suport a l’Educació ha dut a terme a la comarca.

Francesc García