Uns 700 alumnes de l'Urgell gaudeixen de l'esport al Parc de Sant Eloi de Tàrrega

28/10/2019

Els nens i nenes de 23 escoles i instituts han pogut practicar més d'una dotzena de jocs, esports i diverses activitats físiques

Uns 700 alumnes de primària i secundària han participat, aquest dilluns al matí, a la Trobada Escolar Esportiva de l'Urgell, que té com a iniciativa fomentar l'activitat física i la relació entre els nens i nenes de la comarca. La jornada s'ha celebrat al Parc de Sant Eloi de Tàrrega, on participants de 23 escoles i instituts han pogut gaudir del paisatge mentre han practicat esport.

Així mateix, l'acte ha estat organitzat pel Consell Esportiu Comarcal de l'Urgell i pels mestres d'educació Física de la comarca que duen a terme el Seminari d'educació Física.

Durant el matí i en forma de rotacions de 20 minuts, l'alumnat ha pogut practicar més d'una dotzena de jocs, esports i diverses activitats físiques.

Tot i això, la jornada ha aconseguit celebrar amb èxit aquesta Trobada Esportiva Comarcal, que ja fa més de vuit anys que fomenta la pràctica de l'exercici físic potenciant l'aspecte lúdic per damunt del competitiu.
Noèlia Burgos