Xavier Vidalés i Jordi Hereu guanyen el Ral·li Ciutat de Tàrrega

04/11/2019

Xavier Vidalés i Jordi Hereu (Escuderia Motor Terrassa) es van imposar ahir amb un temps de 48'59''6 en la 26 edició del Ral·li Ciutat de Tàrrega, la penúltima cita del calendari del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra.

El podi el van completar Josep
Bigas i Alberto Sanchís (Gamace MC), que van ser segons amb un temps de 49'44''1, i Jesús Cucharrera i Gabriel Bramona (Biela Club Manresa). També va destacar l'actuació del duo de l'Escuderia Mollerussa format per Albert Gutiérrez i Montse Contijoch, que es van proclamar campions de la classe 4 i van ser quarts a la classificació general. La prova va comptar amb un recorregut de 70,26 quilòmetres que va transcórrer per camins rurals de la zona.

Des del Consell Esportiu de l'Urgell s'ha destacat la predisposició per part del Club d'Automobilisme Escuderia Tàrrega, l'entitat organitzadora, a l'hora de consolidar aquesta competició i poder "anar sumant edicions en una cita que ja compleix un quart de segle i que és una oportunitat única que s'ofereix anualment a la ciutat de Tàrrega".