Agramunt aposta per tenir punts de recàrrega de vehicles elèctrics

16/02/2018

S'obrirà un concurs perquè empreses especialitzades puguin presentar propostes

Un dels punts de l’ordre del dia de la última sessió plenària que va tenir lloc el passat 8 de febrer era l’aprovació de l’expedient de la contractació de concessió demanial per la instal·lació, manteniment i explotació d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics. Un punt que va ser exposat pel regidor de Noves Tecnologies Joan Pijuan i que va ser aprovat per 10 vots a favor d’Acord d’Esquerra i dos en contra de CiU.

Aquest aprovació permetrà obrir un concurs perquè empreses especialitzades puguin presentar una proposta d’instal·lació i explotació de quatre punts de recàrrega de vehicles elèctrics a la Plaça Fondandana. Com va explicar Pijuan, s’ha pensat amb la plaça Fondadana per ser un lloc pròxim al centre històric, fàcil de localitzar i de fàcil accés, i molt proper a la C-14. D’aquesta manera, mentre les persones deixen el seu cotxe recarregant  poden visitar Agramunt i realitzar compres als comerços locals. La majoria de punts de recàrrega que s’estan instal·lant arreu de Catalunya s’ubiquen a zones properes al centre dels municipis.

Des del grup de CiU es valora positivament el projecte d’implantar punts de recàrrega elèctrica a la vila però estan en desacord en el lloc i el termini de concessió plantejats.

Infolleida