Bellpuig s'omple de propostes saludables aquest cap de setmana en el marc de la fira Cuida't

17/11/2019

El certamen, successor del 'Conserva't', presenta més d'una vintena d'activitats, a més de 39 expositors que ofereixen productes de proximitat

Bellpuig ha estrenat aquest cap de setmana la fira 'Cuida't' per reivindicar la importància de combinar la pràctica esportiva amb una bona alimentació. El certamen, successor del 'Conserva't', presenta més d'una vintena d'activitats organitzades per particulars i entitats locals que potencien els hàbits saludables i ajuden a reforçar el teixit associatiu del municipi.

En la mateixa línia, el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn ha manifestat el paper de "dinamització econòmica" i "social" per als municipis que juguen les més de 200 fires que es fan arreu de la demarcació. Pel que fa a la de Bellpuig, ha emfatitzat la seva idoneïtat en relació amb la salut i els elements sanitaris que posseeix el territori.

Cal afegir que la fira també ha comptat amb 39 expositors, 24 dels quals són de Bellpuig, que ofereixen productes i aliments d'arreu de la demarcació, entre els quals destaquen les conserves.
Noèlia Burgos