La CUP de Tàrrega presenta esmenes al procés de selecció de la plaça de direcció executiva de FiraTàrrega

23/10/2018

La formació destaca que tenint en compte l'alta puntuació que dóna el currículum, no s'havien detallat els criteris per a la seva valoració

La CUP de Tàrrega ha presentat diverses esmenes al text inicial en què es recullen les bases del procés de selecció de la plaça de direcció executiva de FiraTàrrega. La formació ha transmès aquestes observacions en l’última reunió del Consell d’Administració de FiraTàrrega, celebrada el passat dilluns.  

Els cupaires han observat que dins l’apartat “valoració de les competències professionals requerides” es podien assolir fins a 20 punts en el concurs. “Preguntats els membres del consell a què fa referència aquest apartat, se’ns va respondre que es tractava del currículum dels candidats”, expliquen. Respecte a aquest punt,  la CUP considera que “tenint en compte l’alta puntuació que això suposa, no hi ha cap detall dels criteris per a la seva correcta valoració. Per contra, l’apartat de mèrits específicament relacionats amb el lloc de treball, en què es poden assolir com a màxim 8 punts, compta amb un desglossament on s’expliquen els criteris.” En aquest sentit, han proposat que tots els criteris siguin “suficientment clars i objectius” per evitar malentesos i reclamacions posteriors.

Anteriorment, la CUP ja havia presentat propostes en relació a la composició de tres vocals, professionals del sector, integrants de la comissió de valoració per cobrir la plaça de director artístic. Des de la formació es va demanar que es determinés qui nomenaria aquests vocals.

Cal recordar que és l’Ajuntament de Tàrrega qui fa la contractació del personal que treballa a FiraTàrrega, i el Consell d’Administració qui els ratifica. En aquesta ocasió, la plaça de direcció executiva serà coberta mitjançant un concurs públic, i serà la Junta de Govern Local del consistori qui tindrà la potestat per decidir la metodologia a seguir per cobrir aquestes places.

Infolleida