Tres Tombs a Anglesola en temps de confinament

20/04/2020

Una vintena de participants han enregistrat la desfilada des de casa amb figures i joguines, i s'ha creat un vídeo conjunt

Anglesola ha adaptat la tradicional festa dels Tres Tombs a l’actual temps de confinament. L’esdeveniment, que havia de celebrar la seva 37a edició, no ha pogut aplegar ni carros ni bèsties als carrers, però sí que ho ha fet a les habitacions, als jardins i als passadissos de les cases.

La iniciativa de celebrar la desfila des de casa, ha anat a càrrec de l’ajuntament d’Anglesola i de la Societat de Sant Antoni Abat, des d’on es va animar a la població a realitzar diversos vídeos creatius amb figures i joguines. En total, s’ha fet un recull d’una vintena d’enregistraments que es poden trobar en un videoclip conjunt a la plataforma Youtube.  Sota el lema ‘’donem el tomb a la festa’’, la publicació ja ha registrat prop d’un miler de visualitzacions.

A més, entre els participants se sortejarà un viatge a Salàs de Pallars amb el tren de la Pobla. El guanyador es donarà a conèixer el 26 d’abril.

Noèlia Burgos