Unes 300 persones ja s’han inscrit a Tàrrega per defensar les urnes l’1-O

29/09/2017

L'ANC Tàrrega ha organitzat una festa on han participat una quinzena d’entitats, partits polítics i diferents col·lectius targarins

Una quinzena d’entitats, partits polítics i diferents col·lectius targarins s’han aplegat aquest dijous en un acte unitari per defensar la celebració del referèndum de diumenge 1 d’octubre. La plaça de les Nacions Sense Estat es va convertir en l’escenari d’una gran festa on hi van participar les diferents agrupacions i mostres de cultura popular de la ciutat.  A banda d’informar als ciutadans d’on havien d’anar a votar, es van habilitar taules per inscriure’s com a voluntari per a defensar les urnes el proper diumenge davant de qualsevol impediment. Unes 300 persones es van sumar a la crida però des de l’Assemblea – Tàrrega per la Independència asseguren que diumenge seran molts més i estaran disposats a defensar el dret a decidir des de de la resistència pacífica.

Al vespre la quinzena d’entitats i partits polítics aplegats es van dirigir als assistents. L’alcaldessa Rosa Perelló va rebre el suport del públic, va manifestar el seu orgull de representar la ciutat en aquest moment històric al costat de tanta gent i va assegurar que diumenge es votarà per dignitat.

La trobada festiva va comptar amb sopar, actuacions en directe i va acabar amb el cant dels segadors.

Tàrrega TV