Acabada la nova rotonda de l'N-II a Bellpuig, que obre al trànsit al setembre

23/08/2019

La nova rotonda de l’antiga N-II a Bellpuig, iniciada el mes d’abril passat, està ja construïda. Els vehicles circulen per l’exterior i està previst que obri per complet al trànsit el proper mes de setembre. Aquesta actuació del departament de Territori, amb un pressupost de 685.000 euros, haurà de millorar l’accés cap als polígons industrials del Coscollar i Hostal Nou.

Fonts de la constructora MyJ Gruas, adjudicatària de les obres, van explicar ahir que només falta pintar la senyalització horitzontal i detalls com la construcció d’un mur de pedra ornamental a l’interior de la glorieta. La nova rotonda té quaranta metres de diàmetre exterior i compta amb cinc sortides a l’N-II cap a Lleida; a l’N-II cap a Barcelona; dos a l’avinguda del Bosc (sentit nord i sud), i una cinquena que donarà accés al polígon industrial de l’Hostal Nou.

Així mateix, s’han reconstruït uns 180 metres de l’N-II en sentit Lleida i 180 metres de la N-II en sentit Barcelona, i també s’han reposat uns 70 metres de l’avinguda del Bosc. Es tracta d’una actuació llargament reivindicada, tant pels veïns com per les empreses instal·lades allà, que resoldrà els problemes de mobilitat d’aquests polígons i incrementarà la seguretat.

SEGRE.COM