Agramunt rebrà 102.000 euros per a actuacions en eficiència energètica

21/03/2019

L'ajut es destinarà a renovar l'enllumenat als nuclis de Mafet i les Puelles

L’Ajuntament d’Agramunt rebrà en els propers mesos un ajut de 102.000€ per a actuacions enfocades en reduir el consum energètic de l’enllumenat públic. Concretament, l’ajut complementa l’aportació municipal i prové de l’IDAE, que assumeix el 50% del cost de la inversió, i de la Diputació de Lleida, que n’aportarà el 25%, i va destinat a les inversions per a la renovació de l’enllumenat que s’han dut a terme als nuclis de Mafet i de les Puelles, amb l’objectiu de reduir-ne el consum i millorar-ne la eficiència.

Segons l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, “en el seu moment ens vam marcar l’objectiu que tots els nuclis agregats del municipi disposessin d’un enllumenat renovat i de màxima eficiència energètica”.

Cal recordar que l’any 2013 el consistori ja va ser beneficiari d’un ajut sol·licitat a la Generalitat de Catalunya  a través del qual van poder renovar-se els enllumenats de La Donzell i d’Almenara Alta. Els nous enllumenats també permeten reduir la contaminació lumínica del medi nocturn.

Infolleida