Aprovat el planejament per ampliar les instal·lacions de Torrons Vicens, a Agramunt

06/03/2018

L’empresa disposarà d’una parcel·la de 8.871 m2 al sud del nucli urbà, que complementarà l’actual indústria que ja té al municipi

La Comissió territorial d’urbanisme de Lleida, presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha aprovat aquest dimarts una modificació del planejament d’Agramunt que possibilitarà l’ampliació de les instal·lacions de Torrons Vicens.

Actualment, l’empresa disposa d’una indústria situada al municipi. Ara es modifica un Pla urbanístic d’ús industrial al sector la Torre, al sud d’Agramunt, perquè la torronera pugui disposar d’una parcel·la de 8.871 m2 en aquest sector. Aquesta parcel·la abasta una part de l’illa delimitada per l’avinguda de la Ribera del Sió, el carrer Xocolater i el camí vell de Tàrrega.

La modificació aprovada crea una nova qualificació urbanística d’indústria aïllada que permet crear establiments industrials i magatzems mitjans i grans, amb possibilitat de construir diversos edificis. El sostre màxim serà de 7.390 metres quadrats, distribuïts en planta baixa i una planta principal. Les instal·lacions també podran acollir usos comercials singulars i oficines relacionades amb l’activitat industrial. Es preveu un mímim de 49 places d’aparcament.

Torrons Vicens fou creada al 1775 i el 2010 va obrir les seves primeres botigues fora d’Agramunt. Actualment disposa de 30 botigues i exporta els seus productes a diversos països del món. L’ampliació de les seves instal·lacions permetrà donar suport a aquesta expansió i reforçarà la indústria torronera, un dels motors econòmics de la zona.

Infolleida