El Consell Comarcal de l’Urgell comptarà amb un pressupost de més de 4,8 milions d’euros per al 2019

31/01/2019

Inclourà una partida important destinada als serveis socials a la comarca

El Consell Comarcal de l’Urgell comptarà amb un pressupost de més de 4.800.000 euros per al 2019. Així s’ha comunicat en el Consell d’Alcaldes celebrat aquest dimecres. Els comptes, que són continuistes, s’aprovaran el pròxim 14 de febrer. Del pressupost, destaca una partida destinada als serveis socials que aquest any inclou un augment degut a l’increment de personal i de serveis en aquest àmbit. Segons es va pactar, els veïns de la comarca pagaran un preu unitari pels serveis socials.

Pel que fa a les inversions, es preveu arranjar el camí que condueix a la Protectora d’Animals de Tàrrega. També es durà a terme una actuació important en els sistemes hidràulics de la Vall del Corb.

El Consell d’Alcaldes ha estat presidit per la presidenta de la Diputació de Lleida. Rosa Mª Perelló ha exposat als batlles els principals projectes de l’ens provincial per al 2019: el desplegament de fibra òptica a tot el territori, i el Pla de Dinamització local, el qual oferirà unes bases àmplies per tal de prestar el màxim servei als municipis.

Francesc García