El Conseller d’Educació visita els centres escolars d’Agramunt

21/06/2018

Ha estat el primer acte de Bargalló a les terres de Lleida, amb la voluntat de conèixer la riquesa educativa del territori i atendre a les propostes de futur

El Conseller d’Educació Josep Bargalló ha fet la seva primera visita a les terres de Lleida com a membre del nou equip de govern de la Generalitat; ha estat a Agramunt on primerament s’ha reunit amb l’alcalde Bernat Solé a l’ajuntament, on ha signat el Llibre d’Honor i, acte seguit, ha visitat els centres educatius de la vila. Bargalló ha afirmat que la visita a la ciutat de l’Urgell respon a la voluntat de conèixer la riquesa educativa del territori i saber quines mancances i propostes de futur requereix el sistema educatiu.

El Conseller d’Educació ha fet referència a les subvencions a les Llars d’Infants municipals. Per una banda donant resposta als vint i cinc ajuntaments que van posar una demanda a la Generalitat per no haver donat cap ajut a aquest sector entre els cursos 2012 – 2015. Per altra banda ha afirmant que en els propers pressupostos si que s’inclourà una partida destinada a aquests centres educatius.

Referències també a les futures millores que es pretenen aplicar tan en el professorat com en l’alumnat.

El Conseller complementarà la visita a Agramunt amb la que farà aquesta mateixa tarda a la Seu d’Urgell on es reunirà amb els docents de la ciutat com a mostra de suport a les acusacions d’adoctrinament.

Albert Morales