El PDeCAT de l’Urgell escull Rosa M. Perelló, Salvador Bonjoch i Marcel Pujol candidats pel 21-D

09/11/2017

Els candidats han estat escollits aquesta setmana en l'assemblea comarcal de Partir Demòcrata

Al llarg d’aquesta setmana, el Partit Demòcrata ha realitzat assemblees comarcals arreu de Catalunya per tal d’escollir els candidats que formaran part de la llista electoral del proper 21 de desembre. En el cas de la comarca de l’Urgell, els seus associats han escollit tres alcaldes perquè els representin: Rosa M. Perelló, Salvador Bonjoch i Marcel Pujol.

Rosa M. Perelló és, des de l’any 2011, alcaldessa de Tàrrega i vicepresidenta de la Diputació de Lleida. Per la seva banda, Salvador Bonjoch és alcalde de Bellpuig des del 2011 i president del Consell Comarcal de l’Urgell des del 2015. Finalment, Marcel Pujol és, des de l’any 2011, alcalde de Castellserà i, des del 2015, president del Consell d’Alcaldes de l’Urgell.

Tots tres han manifestat que creuen que és imprescindible que la veu de la comarca de l’Urgell sigui escoltada en aquests moments tan decisius i greus que vivim com a país. De la mateixa manera, s’han mostrat favorables a intentar fins a l’últim moment poder aconseguir una llista unitària per recuperar les institucions catalanes, en contra de l’article 155 i a favor de la República Catalana.

Infolleida