El ple de l’Ajuntament de Tàrrega aprova una moció instant la Generalitat a abonar el deute pendent per les escoles bressol

26/01/2018

També s’ha donat llum verda al conveni de col•laboració entre el consistori i la UdL

El ple de l’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat per unanimitat una moció presentada pel grup del PSC per instar al Govern de la Generalitat a abonar el deute pendent per la gestió de les escoles de bressol. Són deutes contrets en relació als cursos escolars del 2012 al 2015. La proposta s’empara en una sentència del TSJC que obliga a pagar les subvencions pendents.

D’altra banda, el ple també ha donat llum verda al protocol de col·laboració amb la Universitat de Lleida per realitzar cursos de formació continua, que contribueixen a apropar formació al conjunt de la ciutadania, a col·lectius laborals i empresaris, i al sector públic. Els cursos es realitzaran a l’Escola de Sobreestants de Tàrrega.

En la mateixa sessió s’ha presentat la renuncia com a regidor de Joan Fornsubirà, únic edil i portaveu del grup municipal Comú de Tàrrega. El substituirà el número 15 de la llista, Josep Mª Cucurull.

Francesc García