El ple de Tàrrega aprova una moció de suport al professorat de l’IES El Palau

01/06/2018

El text sol•licita arxivar el procediment judicial contra els professors del centre per presumptes acusacions d’adoctrinament

El Ple de l’Ajuntament de Tàrrega celebrat aquest dijous ha aprovat una moció de suport al professorat de l’Institut El Palau, de Sant Andreu de la Barca. El text presentat per la CUP ha comptat amb el recolzament de l’equip de govern, PDeCAT i ERC, i Comú de Tàrrega; el PSC, per la seva part, s’ha abstingut en la votació. La moció demana que s’arxivi el procediment judicial obert contra els docents del centre, els quals estan sota investigació judicial per presumptes acusacions contra les actuacions de les forces de seguretat durant l’1 d’octubre, i emplaçar als alumnes fills de guàrdies civils a identificar-se a classe.

D’altra banda, el ple ha donat llum verda a una moció de suport al dret a morir dignament, presentada per Comú de Tàrrega. També ha aprovat la modificació de les taxes de la piscina municipal per la temporada d’estiu 2018, i de les activitats que organitza la regidoria de Joventut també durant l’estiu.

Francesc García