El Ple de Tàrrega aprova una modificació de pressupost per les obres de la piscina coberta

09/08/2021

Es finançarà l’IVA de les reformes amb 82.653 euros

El Ple de Tàrrega va aprovar per unanimitat la modificació de pressupost destinada a cobrir la despesa corresponent a l'IVA de les obres de reforma i millora de la piscina coberta de la capital de l’Urgell. Tant els grups municipals que integren l’Equip de Govern (ERC, CUP i PSC) com el de l’oposició (Junts per Tàrrega) s’hi van pronunciar a favor.

Durant la sessió extraordinària celebrada el passat dijous 5 d'agost, també es va donar compte de dos decrets d’alcaldia d’aprovació de dues altres modificacions de pressupost dedicades al mateix assumpte.

En total, el Ple va donar llum verda a finançar amb 82.653 euros l’IVA suportat de les obres de la piscina coberta. 40.000 euros provenen d’una modificació de pressupost, mentre que els 42.653 restants s’han imposat mitjançant decrets d’alcaldia.

Segons ha informat el consistori, els serveis jurídics que van consultar consideren que aquest impost no és deduïble, pel fet que la inversió l’executa l’Ajuntament en una instal·lació destinada a una activitat esportiva i, per tant, exempta d’IVA.

L'Urgell TV / Foto: Ajuntament de Tàrrega