El Ple de Tàrrega s'oposa als talls de llum a famílies vulnerables

03/10/2019

També s'han aprovat dues mocions més per reclamar millores a l'Autovia A-2, i a la línia de tren R12

El Ple de l'Ajuntament de Tàrrega ha aprovat aquest dijous per unanimitat una moció que exigeix a Endesa i d'altres companyies elèctriques la condonació del deute per a les famílies vulnerables, que s'estima que són més d'un centenar a la ciutat. L'escrit ha estat presentat per tots els grups de la corporació i s'empara en la Llei 24/2015 aprovada al Parlament.

A més, s'han aprovat dues mocions més per reclamar millores a l'Autovia A-2, i a la línia de tren R12, adherint-se a l'associació de municipis afectats, impulsat per l'Ajuntament de Bellpuig.

El ple també ha tirat endavant una moció de denúncia de la campanya de criminalització del moviment independentista, tot i el vot en contra del PSC. D'altra banda, ha aturat la de Junts per Tàrrega en contra de la regulació d'horaris d'accés a la Casa Consistorial.

La sessió plenària també ha aprovat una bonificació del 90% de l'impost d'obres per l'ampliació de l'Institut Alfons Costafreda, i la cessió d'una parcel·la al Departament d'Ensenyament on s'ubica l'Institut Manuel de Pedrolo per tal de solucionar el subministrament elèctric.
Noèlia Burgos