El Tàrrega suma la quarta derrota consecutiva

19/11/2021

Perd al camp del Gavà per 3 a 0

La UE Tàrrega segueix en ratxa negativa al perdre al camp del Gavà per 3 a 0. El partit no podia començar pitjor per als blaugranes que al minut 15 de joc ja perdien per 3 a 0, un començament fatídic per als de Candi Viladrich, perquè aquest era el partit que podia marcar el ressorgir dels targarins a la classificació, i que ara queden condemnats a la cua, veurem fins quan, perquè aquesta és la quarta derrota consecutiva d’un equip que no acaba de reaccionar, malgrat crear ocasions de gol a l’àrea rival com va passar al camp del Gavà i ha passat en cada partit.

La jugada clau del duel va ser al minut 4, quan el Gavà va forçar un còrner i va ser novament en una jugada a pilota parada, l’autèntic problema dels targarins aquesta temporada, quan els locals van inaugurar el marcador i van sembrar el desconcert als targarins. El 2 a 0 al minut 11, obra de Bilal, que un minut abans havia estavellat la pilota al lateral de la xarxa, qui aconseguia el segon gol local, al superar la defensa targarina i batre d’un xut creuat el porter Oliveros. El 3 a 0 va arribar tres minuts després, o sigui al 14, quan Joel va fer una passada a l’espai i Ferran es va desempallegar de la defensa targarina per a plantar-se tot sol, davant d’Oliveros que, després de retallar-lo, va marcar a porta buida.

Però malgrat tot, el Tàrrega va intentar reaccionar i al minut 19, l’ocasió de gol va ser de Maikel, però el porter local Arnalot va fer una gran aturada.

Després del descans, el Gavà ja tenia el que volia, un resultat favorable i només va procurar que el Tàrrega no pogués reaccionar malgrat que al minut 54, els blaugranes van gaudir d’una molt bona ocasió per escurçar el marcador, però el porter local Arnalot va tornar estar realment espectacular evitant que el gol targarí pugés al marcador, com també ho va estar al minut 85 evitant que el Tàrrega pogués maquillar el resultat. S’ha de destacar que el Gavà va tenir també un parell de contres als minuts 60 i 63 que va neutralitzar amb encert el porter Oliveros.

Aquest diumenge, el Tàrrega jugarà al Municipal Joan Capdevila contra el CF Martorell a partir de 2/4 de 5 de la tarda.