ERC i Junts per Verdú es disputaran l’alcaldia del municipi

17/05/2019

Josep Mas, per ERC, i Imma Estadella, amb Junts, són els dos alcaldables

Acord Municipal d’Esquerra Republicana i Junts per Verdú són les dues formacions que es disputaran l’alcaldia de Verdú en la jornada electoral del pròxim 26 de maig.

Per una banda, el grup d’Esquerra aposta per l’actual alcalde del municipi, Josep Mas. El primer edil considera que en aquests quatre anys el consistori ha fet un bon treball tirant endavant projectes com la construcció de la potabilitzadora o l’arranjament de la plaça Major. De cara al pròxim mandat, Mas vol recuperar un antic obrador de ceràmica de Verdú, però sobretot, aposta per posar solució a un dels problemes de la població, les mancances de les persones més grans.

D’altra banda, Junts per Verdú es presenta amb Imma Estadella, actualment regidora al consistori per CiU. Del seu programa, la candidata destaca la creació de zones verdes, l’impuls a les entitats i a les festes locals, i l’aplicació de polítiques socials.

L’Ajuntament de Verdú està format actualment per set regidors. D’aquest quatre són d’ERC, mentre que els altres tres són de CiU. En només una setmana, els veïns i veïnes de Verdú decidiran quins seran els seus representants en els pròxims quatre anys.

 

#municipalsCAT

Francesc García