Finalitzat el programa ENFEINA’T 2018 del Consell Comarcal de l'Urgell

20/02/2020

Es tracta d'una iniciativa que fomenta l'ocupació amb projecte d'interès general i social

El Consell Comarcal de l’Urgell s’ha acomiadat aquest dimecres dels treballadors que han participat al programa ENFEINA'T de la convocatòria 2018.

Amb aquest programa de foment de l’ocupació, promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, deu persones que es trobaven en situació de desocupació de llarga durada, han pogut millorar la seva ocupabilitat duent a terme projectes d’interès general i social, en els àmbits de medi ambient i sostenibilitat, tecnologies de la informació i la comunicació, serveis a la comunitat i serveis de proximitat i atenció a les persones, que han consolidat i millorat les seves competències i coneixements.

A més d’aquesta experiència laboral, el programa també contempla la realització de l'acció d'acompanyament a la contractació i a la inserció laboral per a realitzar un seguiment individualitzat dels participants, al llarg de tot el període de contractació i la posterior continuïtat al món laboral.

Des del Consell Comarcal han volgut agrair la feina realitzada, el compromís i la professionalitat de les persones participants, a més de desitjar els èxits d'aquestes en el seu futur professional.

ENFEINA’T està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre.
Infolleida