Fiscalia reocrre l'arxiu de la causa contra l'excoordinador de l'ANC a Tàrrega

02/08/2018

Ha presentat un recurs contra la interlocutòria del jutjat d'instrucció de Cervera que n'havia acordat el sobreseïment provisional

Fa poc menys de dues setmanes, el que va ser responsable de l’ANC a la territorial de Tàrrega, Salvador Bori, donava a conèixer l’arxiu provisional que el jutjat d’instrucció núm. 2 de Cervera havia decretat en relació a la denúncia per delicte electoral imposada per Fiscalia el passat mes de febrer. En la interlocutòria, argumentada en cinc pàgines, el jutge considerava que no va haver-hi cap infracció penal en els fets denunciats.

Contra aquesta decisió, el ministeri fiscal ha decidit presentar un recurs d’apel·lació, de forma que ara correspon a l’Audiència Provincial de Lleida determinar si l’accepta i es reobre la causa o en confirma l’arxiu decretat pel jutge instructor.

En aquest punt del procediment judicial no hi ha terminis fixos establerts per a que des de l’Audiència resolguin el recurs, de forma que no es coneix el temps que haurà de passar fins a saber-ne la decisió.

Des de Tàrrega per la Independència lamenten que es segueixi mantenint una acusació que consideren que presenta una clara intencionalitat política de persecució als responsables del moviment independentista.

Infolleida