Indiana Jones aterra amb els seus tresors al Museu Comarcal de l'Urgell

14/02/2020

La mostra recull alguns dels objectes més emblemàtics de les pel·lícules del popular personatge, que es podran visitar fins al 15 de març

L'exposició 'A la recerca dels tresors perduts', dedicada de manera íntegra a l'arqueòleg més important de la història del cinema, Indiana Jones, arriba al Museu Comarcal de l'Urgell amb alguns dels objectes més emblemàtics de les pel·lícules del popular personatge.

La mostra es presenta en el marc del 39è aniversari de l'estrena de la pel·lícula 'A la recerca de l'arca perduda', considerada com el millor film d'aventures i acció. Indiana Jones ha estat també un referent perquè molts joves encaminessin la seva trajectòria professional a l'arqueologia.

D'aquesta manera, des del Museu d'Arqueologia de Catalunya, Arqueoxarxa i Rubens Produccions, es convida al públic a descobrir els secrets que amaga el misteriós hangar de l'Àrea 51, l'Ídol d'Or, el Capçal de Ra o la Calavera de Vidre. En definitiva, la mosta recull tots els tresors de la història d'Indiana Jones, que es podran visitar fins al 15 de març.
Noèlia Burgos