Junts per Tàrrega celebra l'acte de presentació aquest divendres al Casal Cívic

06/03/2019

Hi intervindran Rosa M. Perelló, Eduard Pujol, Toni Postius i Meritxell Lluís

Junts per Tàrrega farà l'acte de presentació aquest divendres, 8 de març, a les vuit del vespre, al Casal Cívic (antic Casal de Gent Gran). Serà el tret de sortida al nou projecte polític que concorrerà, per primera vegada, a les eleccions municipals convocades el 26 de maig.

La presentació comptarà amb les intervencions de la cap de llista de Junts per Tàrrega, alcaldessa i presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló; del portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol; del cap de llista de Junts per Lleida i diputat al Congrés, Toni Postius; i de presidenta de l'Associació Catalana pels
Drets Civils i dona del conseller Josep Rull, Meritxell Lluís. Així mateix, l'acte serà presentat per Marta Torre.

"Aquest nou projecte representa a la perfecció la nostra forma de ser i la nostra manera de fer", assenyala Rosa M. Perelló. A parer seu, "junts és la manera com fem avançar Tàrrega: amb un projecte compartit de ciutat, teixint complicitats amb les associacions de veïns, amb les entitats socials, culturals, esportives i el teixit empresarial".

"Aquest model de consens, de suma, transversal, inclusiu i que sempre busca denominadors comuns és el que ens ha permès transformar la ciutat i és també el que volem continuar aplicant per seguir treballant per un major benestar i més oportunitats per a tothom", defineix Perelló.

Tanmateix, la cap de llista Junts per Tàrrega destaca que també "junts és la manera com hem donat el millor de nosaltres mateixos com a país. Ho vam demostrar en el referèndum de l'1 d'Octubre. Sense preguntar si un era d'un partit o d'un altre, molts targarins i targarines vam demostrar el nostre compromís i la nostra determinació amb la democràcia i la llibertat".

Per això, subratlla que cal recuperar "aquest l'esperit per combatre la repressió a què ens enfrontem i que, sobretot, paguen persones honestes i honrades que avui es troben a l'exili o empresonades i jutjades injustament".
Infolleida