La 4a Festa Jove de l’Urgell, aquest dissabte a Maldà

14/06/2018

Entre les novetats destaca el canvi de dates i la 1ra Assemblea Jove de l’Urgell

Maldà acollirà el pròxim dissabte 16 de juny la 4a Festa Jove de l’Urgell, una proposta que enguany canvia la seva data respecte a les edicions anteriors celebrades durant els mesos de tardor. El canvi s’ha donat perquè els regidors dels municipis i els joves que organitzen la festa han considerat que fer-la al juny és millor opció pel format de l’activitat. Una altra novetat d’aquesta edició serà la celebració de la primera Assemblea Jove de l’Urgell, iniciativa que pretén que els joves puguin expressar les necessitats i problemàtiques envers la comarca.

Durant la tarda tindrà lloc la tradicional Gimcana Jove on participen fins a vuit equips de diferents poblacions de l’Urgell. L’equip guanyador tindrà dret a organitzar la propera edició de la festa al seu municipi. La festa continuarà amb un sopar popular i un concurs de bandes joves de l’Urgell, en què hi participaran tres grups. Tot seguit actuarà el grup ZOO i DJ Lau.

La Festa Jove de l’Urgell té l’objectiu que es nois i noies de la comarca es sentin identificats i alhora puguin interrelacionar-se i conèixer les diferents realitats juvenils de la comarca. En aquesta ocasió, l’organitza l’Associació de Joves de Maldà “Tu Rai que ets Jove” i l’Ajuntament de Maldà, amb el suport de la resta de consistoris de la comarca i el Consell Comarcal de l’Urgell.

Francesc García