La CUP de Tàrrega definirà el programa electoral en una jornada de treball

01/04/2019

La formació acabarà de donar forma al programa electoral en una jornada de treball oberta i participativa on es tractaran diferents temes clau de ciutat

La CUP de Tàrrega acabarà de definir el programa electoral mitjançant una jornada de treball oberta i participativa. L'acte es realitzarà el dissabte 6 d'abril a les 19h a l'espai de l'Oficina Jove de Tàrrega.

Segons membres de la formació, “aquesta jornada estarà oberta a la participació ciutadana amb l'objectiu de posar en comú les propostes emmarcades dins els eixos fonamentals que des de la nostra formació hem estat tractant i madurant durant els últims quatre anys a l'ajuntament”. Durant la jornada realitzaran grups de treball adaptats als diferents interessos i inquietuds dels assistents. La intenció, diuen, “és refrescar i actualitzar totes les línies mestres d'actuació amb les noves aportacions que puguin sorgir durant la jornada i també afegir-hi els nous eixos que es puguin presentar a debat”.

Des de la formació recorden que l'octubre passat ja van realitzar una assemblea oberta on van deixar clara la seva intenció de “posar al servei del conjunt de la ciutadania de Tàrrega l’experiència, els coneixements i la força per a treballar en una alternativa institucional, amb una candidatura àmplia, republicana i emprenedora. Una candidatura amb unes idees i unes propostes clares, pensades i definides per Tàrrega i amb la col·laboració de la gent de Tàrrega”. 

Infolleida