La CUP expulsa la regidora Teresa Sala del grup municipal a l'ajuntament

28/09/2021

Passarà a formar part del grup mixt fins que sigui efectiva la seva renúncia al càrrec

La CUP de Tàrrega ha anunciat que "la regidora de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient, Teresa Sala, ha deixat de representar l'assemblea local del partit i en conseqüència ja no forma part del nostre grup municipal" després que comuniqués la renúncia unilateral al càrrec. Per tant, Teresa Sala passarà al Grup Mixt fins que sigui efectiva la seva renúncia, prevista en el ple del pròxim mes d’octubre.

La CUP també ha explicat que "treballem per un relleu amb les màximes garanties i amb el màxim compromís de cara al programa i al projecte polític que representem, d’una banda, i de cara a la ciutat i al bon govern municipal, de l’altra". 

S'ha de recordar que Teresa Sala va comunicar la seva dimissió després que el consistori li impedís organitzar una conferència de l’horticultor Josep Pàmies, sancionat per la divulgació de pseudoteràpies i negacionista de la Covid. La regidora va voler incloure-la en el programa de la Fira de Medi Ambient de l’octubre sense consultar-ho prèviament a la resta del govern.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)