La Mostra de Vins i Caves de Proximitat DVins d’Agramunt, ajornada fins l'any vinent

30/04/2020

L'Associació Festa Gastronomia i Cultura ajorna la Mostra de Vins i Caves de Proximitat DVins d’Agramunt fins l’any vinent. La decisió s'ha pres davant l'actual situació generada per la Covid-19 i amb l'objectiu de poder celebrar-la en un entorn que espera que sigui més favorable la pròxima edició.

Des de l'organització s'ha volgut agrair el suport de les entitats i empreses expositores en aquests moments i confia que l'esdeveniment continuï aportant edició rere edició eines i recursos de gran utilitat per impulsar l'activitat emprenedora i empresarial dels cellers de la D.O. Costers del Segre.

La Mostra de Vins i Caves de proximitat DVins és l'esdeveniment per a cellers de la D.O. Costers del Segre -i altres convidats- de referència a les comarques de Ponent que dedica especial atenció a donar a conèixer els expositors en un marc emblemàtic. El Passeig del Sió juntament amb el Pont Romànic, ofereixen un espai acollidor com en un gran celler natural i conviden a degustar els vins i caves a un públic encuriosit i disposat a descobrir els productes que s’elaboren a les comarques lleidatanes.

La mostra es fundà l’any 2013 i està promoguda i organitzada pels socis de l’Associació Festa Gastronomia i Cultura, entitat sense ànim de lucre d’Agramunt. Els objectius de l’entitat són la promoció, el desenvolupament i la difusió d’activitats culturals, dels vins de la DO Costers del Segre i de productes de proximitat. Durant les passades edicions s’han servit més de 58.000 degustacions i 21.000 persones han visitat la mostra.

InfoLleida