La nova estació d’autobusos i el PECT, principals projectes de Tàrrega per al 2018

29/12/2017

En l’últim ple de l’any s’ha acomiadat a Carlos Vilchez, regidor de la CUP, i s’ha aprovat la relació definitiva de finques que s’expropiarain per a millorar la zona dels horts a la llera del riu Ondara

L’Ajuntament de Tàrrega ha celebrat aquest dijous el seu darrer ple de l’any 2017. En la sessió s’ha acomiadat al regidor i portaveu de la CUP, Carlos Vilchez, que ha renunciat al càrrec per motius professionals, i que serà substituït per Miquel Orobitg.

L’aprovació del pressupost municipal de l’exercici 2018 s’ha ajornat fins a finals de gener, quan s’hagi incorporat la nova interventora.

El PECT (Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial) té com a objectiu rellançar el Segarra-Garrigues i impulsar el creixement econòmic del territori. El programa compta amb un pressupost de tres milions d’euros.

Finalment, el ple també ha donat llum verda a la relació definitiva de finques afectades per les obres del projecte de consolidació ambiental a la zona dels horts situats a la llera del riu Ondara, i ha aprovat l’expedient de contribucions especials que ajudaran a finançar les obres d’adequació del carrer de La Pau.

Francesc García