Laia Recasens serà la nova regidora de la CUP a Tàrrega

15/11/2021

Assumirà la regidoria de Serveis Municipals, Medi Ambient i Mobilitat

Laia Recasens serà la nova regidora de la CUP a l'ajuntament de Tàrrega. Graduada en periodisme i activista social, assumirà la regidoria de Serveis Municipals, Medi Ambient i Mobilitat, que ostentava Teresa Sala abans de deixar el càrrec després que l'equip de govern li vetés una xerrada de Josep Pàmies en el marc de la Fira del Medi Ambient. Ocupava el número 14 de la llista a les passades eleccions municipals i està previst que s'incorpori a l'ajuntament en el ple del proper mes de desembre.

Recasens s'ha mostrat "molt contenta de poder assumir aquesta responsabilitat, ho faig amb moltes ganes de continuar tots els projectes iniciats al llarg de la legislatura i de poder impulsar-ne de nous en matèria de gestió de residus, medi ambient i sostenibilitat, bàsicament desenvolupament sostenible de la ciutat i mobilitat".

D'altra banda, el portaveu i regidor de la CUP, Daniel Esqué, ha reconegut que ha estat "complicat" aconseguir el relleu perquè "estem enmig de la legislatura i deixar la vida personal per fer aquest pas endavant, costa". Esqué ha afirmat que “la Laia és una bona incorporació perquè a part de ser jove i tenir un punt de vista diferent, aportarà idees noves i molta energia per encarar aquesta segona meitat de legislatura”.

 

Creen una nova àrea de l'Aigua

Aprofitant el relleu, es durà a terme una modificació de cartipàs que suposarà la creació d'una nova àrea de l'Aigua la qual assumirà Esqué dins la regidoria de Finances i Transparència. Esqué ha detallat que "ens trobem en la fase final de la concessió a 25 anys amb Agbar (acaba el 2024) i hem de decidir el millor model de gestió futur". En aquest sentit, ha recordat que la CUP sempre ha defensat la seva municipalització.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)