L'Ajuntament de Bellpuig organitza un concurs de fotografies del confinament per Instagram

31/03/2020

Entre totes les fotografies participants se sortejaran 30 premis de 10 euros per poder gastar en comerços, bars i restaurants de de la població una vegada s’hagi acabat l’Estat d’Alarma vigent

Atenent l’Estat d’Alarma vigent amb motiu de l’epidèmia de COVID-19 i les mesures de confinament, l’Ajuntament de Bellpuig ha decidit organitzar un foncurs de fotografies del confinament per a Instagram.

Des de la regidoria de Política Social, Convivència i Salut, s'ha proposat que la ciutadania participi massivament al concurs. Totes aquelles persones interessades en participar-hi poden penjar al seu compte d’Instagram una fotografia feta des del balcó o finestra de casa seva que doni testimoni del confinament general de la nostra població amb els dos hashtags següents:

#bellpuigchallenge #bellpuigesquedaacasa

Les persones autores de les fotografies que participin al concurs es comprometen a cedir l’ús d’aquestes fotografies a l’Ajuntament de Bellpuig.

Entre totes les fotografies participants se sortejaran 30 premis de 10 euros per poder gastar en comerços, bars i restaurants de de la població una vegada s’hagi acabat l’Estat d’Alarma vigent.

Infolleida