L'ajuntament de Tàrrega aprova el nou pressupost municipal amb més de 19,5 milions d'euros

08/04/2022

Els comptes s'han tirat endavant sense el suport de l'oposició, ja que creuen que "arriben tard" i que "no hi ha un projecte de ciutat"

L'ajuntament de Tàrrega aprova el pressupost municipal per al 2022 amb un total de 19.570.141 euros, un 9,9% més elevat amb relació a l'any passat. Els comptes potencien la millora de la via pública, l'accessibilitat i l'eficiència energètica. També es preveu dur a terme la reforma de la plaça de les Bòbiles amb un cost de 170.000 euros. El pressupost ha rebut el suport de l'equip de govern i la pronunciació en contra de l'oposició.

El regidor de Finances i Transparència, Daniel Esqué, ha definit el nou pressupost com "un esforç important de creixement tot i el context actual que ha superat diverses dificultats".

D'altra banda, el Ple també ha donat llum verda a la declaració de la Casa del Call i la Casa Pedrolo com a Béns Culturals d'Interès Local (BCIL). La sessió plenària s'ha tancat amb l'aprovació de la commemoració del Dia Internacional del Poble Gitano aquest dissabte 9 d'abril, una jornada que condemna el racisme i l'antigitanisme.

Noèlia Burgos Domínguez