L'ajuntament de Tàrrega retira les competències de govern a la regidora Teresa Sala

28/09/2021

Després que la CUP l'hagi expulsat del grup municipal

Arran del comunicat emès pel grup municipal de la CUP de Tàrrega segons el qual la regidora Teresa Sala deixa de representar l’esmentada formació, l’ajuntament de Tàrrega ha signat avui un decret d’alcaldia per adaptar el cartipàs a aquesta nova conjuntura.

Segons el decret, es procedeix a retirar a la regidora Teresa Sala les seves atribucions dins l’equip de govern (fins ara ostentava la Regidoria de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient – competències que ara assumirà l’alcaldessa, Alba Pijuan) així com les seves retribucions en concepte de dedicació parcial.

Així mateix, dins l’arc consistorial, Teresa Sala passarà a ser regidora del Grup Mixt amb les prerrogatives corresponents.

L’equip de govern (ERC, CUP i PSC) agraeix la tasca exercida per la regidora Teresa Sala en el decurs del present mandat. L’equip de govern referma alhora la seva voluntat de continuar treballant en favor del municipi de Tàrrega, la ciutadania i el territori.

S'ha de recordar que Teresa Sala va comunicar la seva dimissió després que el consistori li impedís organitzar una conferència de l’horticultor Josep Pàmies, sancionat per la divulgació de pseudoteràpies i negacionista de la Covid. La regidora va voler incloure-la en el programa de la Fira de Medi Ambient de l’octubre sense consultar-ho prèviament a la resta del govern.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)